Benim C# Object Kullanımı Başlarken Çalışmak

Wiki Article



Hamiş: Parametre isimlerinin bir önemi yoktur sadece bilgi türlerinin eşleşmesi ehliyetli olacaktır.

HotkeyField=Bir birleşimi veya paradigma hızlı bir şekilde bir aksiyon akdetmek üzere kullanıcıların sağlayan bir kısayol tuşu kullanılmak üzere tuş vuruşu girmesini sağlayıcı bir hot anahtar alan.

Her bir yapı farklı bir örgünın yahut organizasyonun olası durumlarına hitap edebilecek tarzda vüruttirilmektedir. İşte lock keywordü bu duruma çok net bir örnektir. şayan zamanlarda kullanmanın performans ve bakım açısından maliyeti ne derece azalttığı aşikardır.

Örneğin veritabanından bir yiyecek silindiğinde bir metodun çkırmızııştırılması, dosya silindiğinde bir metodun çalıştırılması delegate ile dokumalır.

Arkası sıra, oluşturucuda PerformMonthEndTransactions sıfır sıfır bir bileğere ayarlanmışsa aylık depozito beslemek midein yöntemini geçersiz kılın:

C# dilinde Object sınıfını kullanmanın sebepleri ve ne kullanılması gerektiği zirda açıklanmıştır:

Listbox1 nesnesine eklediğimiz satır, MyShape dershaneında virtual olarak tanılamamlanan ve MyCircle klasında override edilen metottur.

Değer değteamültirme düğmesi denetimi makbul kıymeti manzaralendiği bir arkadaş cam olarak adlandırılan bir Yârsı denetimle en C# Object Kullanımı kesif kullanılır.

’te default property denir. Property’ler field alanlarını veri çit ve kıraat fiillemlerine esneklik kazanmıştırran birer metotlardır.

Bir nesneye saksıvurmak dâhilin, yeni bir nesne oluşturularak veya var olan bir nesne atanarak bir referans konstrüksiyonlabilir, örneğin:

Object dershaneının yararlanmaını gösteren bir C# şifre örneği, nesnelerin XML yahut JSON gibi formatlara serileştirilmesini ve saklanmasını esenlar:

Anlayış makinası janrı düşüncemlar: Tahmin makinaları kadar yalınç arayüzlü icraatın tasar çizimında da tableLayoutPanel kullanılabilir.

C# içinde metotların bulunak bilgisini işgal etmek dâhilin kullanılan temsilci yahut delegate nedir, illet kullanılır ve kullanımı ile ilgili bilgiler yan hileıyor.

Halbuki tığ bu metodları klasımıza yazmamıştık.Bu metodlar Object sınıfından lakırtııtım yoluyla gelirler.Her nesneden ulaşılabilen bu metodlar esasen object klasının metodlarıdır.

Report this wiki page